Vyhľadať

Deň detí

TOM pri TJ Horné Hámre a Obecný úrad Horné Hámre srdečne pozývajú deti s rodičmi a starými rodičmi na výlet do Zveroparku v Revištskom Podzámčí.

Cieľom tejto akcie je spoznávať aj iné zaujímavé miesta v našom okolí, čo určite naše deti ocenia pri návšteve Zveroparku. Toto jedinečné miesto umožňuje deťom vidieť rôzne druhy zvierat, dokonca si môžu v hladkacom kútiku niektoré pohladkať a potešiť sa s nimi. Sú tu vyčlenené miesta aj na iné aktivity, zábavu a miesta na piknik, rybačku, grilovačku a táborenie. V areáli sa nachádza bufet, detské ihrisko, hladkací kútik, rozhladňa, jazero plné rýb, zurčiaci vodopád a ďalšie zaujímavosti.

Toto všetko môžete s nami vidieť a zažiť na Deň detí dňa 3. júna 2017 t.j. v sobotu

Obecný úrad zabezpečuje prepravu autobusom Horné Hámre – Revištské Podzámčie a späť. Preto je potrebné svoju účasť nahlásiť na obecnom úrade, alebo na tel. čísle 045/6812780 do 31.05.2017 t.j. streda.

Zraz detí a rodičov bude pred Obecným úradom od 9:30 do 10:00 hod., kde bude aj registrácia účastníkov. Odchod autobusu z Horných Hámrov bude o 10:00 hod.

Prihlásené deti majú zabezpečené ZDARMA:

  • vstupenky do Zveroparku
  • obed v tomto areáli

Pre dospelých je vstupné po zľave 3 € a obedné menu ( na výber sú štyri druhy jedál) v cene 3 € – 3,30 €. Pokiaľ sa prepravíte do Zveroparku individuálne, tiež je potrebné svoju účasť potvrdiť na obecnom úrade do 31.05.2017.

P R O G R A M :

9:30 – 10:00 hod. registrácia účastníkov, odovzdanie symbolických darčekov pre deti

10:00 hod. odchod autobusu do Zveropraku

10:30 hod. prehliadka Zveroparku

12:00 hod. obed

12:30 hod. zraz na táborisku s animátorkou, ktorá má pre Vás pripravené rôzne súťaže, voľný program

15:00 hod. odchod autobusu zo Zveroparku do Horných Hámrov


*organizátori nepreberajú zodpovednosť za maloleté deti

MDD – plagát

Skip to content